Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Nieuwe editie SDU Commentaar Burgerlijk Procesrecht becommentarieerd door Van Doorne

 • NL
 • Onlangs is editie 2018 van SDU Commentaar Burgerlijk Procesrecht verschenen. Hermine ten Haaft en Robert Hendrikse van Van Doorne hebben voor de nieuwe editie het commentaar bij de artikelen 254 t/m 259 Rv geschreven.

  Boek én online

  SDU Commentaar BPR is een crossmediale uitgave: een combinatie van een boek en een online-uitgave, waarin de artikelen van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering artikelsgewijs worden becommentarieerd.

  Bestellen

  SDU Commentaar Burgerlijk Procesrecht wordt door SDU uitgegeven als online abonnement en een fysiek boek, te bestellen met code COMBPR en is per direct verkrijgbaar.

  Over Hermine ten Haaft

  Hermine is gespecialiseerd in het burgerlijk (proces-)recht, in het bijzonder het beslag- en executierecht en het fiscaal invorderingsrecht. De laatste vijftien jaar is Hermine voornamelijk werkzaam voor het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst, eerst als plaatsvervangend Rijksadvocaat en van 2004 tot 2016 als Rijksadvocaat.

  Over Robert Hendrikse

  Robert is een ervaren specialist op het gebied van burgerlijk procesrecht en levert een substantiële bijdrage aan het kennismanagement binnen kantoor. Robert doceert burgerlijk procesrecht aan de Law Firm School en  de Beroepsopleiding Advocatuur. Naast zijn werk bij Van Doorne is Robert als docent Nationaal en Internationaal Burgerlijk Procesrecht verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.