Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Robert Hendrikse (Van Doorne) werkt mee aan 21e druk van het Compendium Burgerlijk Procesrecht (Stein/Rueb)

 • NL
 • De 21e druk van het Compendium Burgerlijk Procesrecht (Stein/Rueb) is verschenen. Deze druk is mede bewerkt door Robert Hendrikse van Van Doorne.

  Deze vernieuwde editie verschijnt in een tijd waarin het burgerlijk procesrecht volop in beweging is ten gevolge van de KEI-wetgeving. Met zijn complete en toegankelijke benadering van het vakgebied is het compendium niet alleen een zeer geschikte introductie tot het burgerlijk procesrecht voor het hoger onderwijs, maar heeft de uitgave vandaag de dag ook een plek veroverd als naslagwerk in de collectie van menig praktijkjurist.

  Toekomst Compendium verzekerd

  De 21e druk is daarnaast een bijzondere editie: A.S. Rueb meldt in het voorwoord voor de laatste keer te hebben meegewerkt. "Met de komst van R.G. Hendrikse, verantwoordelijk voor het KEI-supplement van 2017, is de ploeg compleet en de toekomst van het Compendium verzekerd. Ik stap dus af", aldus Rueb.

  Bestellen

  Editie 2018 van het Compendium Burgerlijk procesrecht is verkrijgbaar per 9 november 2018 en te bestellen via Wolterskluwer.nl.