Waarmee kunnen wij u helpen?

  Thema

  AVG / GDPR Maak uw organisatie op een duurzame manier AVG compliant

  Organisaties zijn voor hun bedrijfsvoering steeds meer afhankelijk van data. De data gedreven maatschappij brengt mee dat u rekening moet houden met de steeds strengere privacyregels van vandaag de dag. Zorg ervoor dat uw organisatie voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, in het Engels GDPR), waardoor u potentiële reputatieschade en boetes voorkomt. Samen met ons Privacy team kunt u uw data en organisatie op een duurzame wijze meer waard maken.

  Meerwaarde opvolgen AVG

  Bij het privacy compliant handelen speelt vooral de AVG een centrale rol. Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties voldoen aan de AVG. Veel organisaties zijn op de hoogte dat ze maatregelen moeten nemen om zich aan deze privacyregels te houden, maar de impact daarvan wordt vaak als overweldigend ervaren: Moet ik een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) aanstellen? Wie wijs ik hiervoor aan? Wat mag ik doen met de gegevens van mijn klanten of werknemers? Heb ik altijd toestemming van mijn klanten nodig?

  Door onduidelijkheid en onwetendheid wordt de meerwaarde van het opvolgen van de privacyvoorschriften ook niet altijd gezien. Een bedrijf verkoopt bijvoorbeeld niet direct meer producten door compliant te zijn. Bovendien maken veel mensen zelf vaak hun persoonsgegevens openbaar, waardoor de vraag kan ontstaan hoe belangrijk zij privacybescherming nu werkelijk vinden.

  Verbeter uw privacyaanpak

  Met de juiste specialistische aanpak heeft u veel te winnen bij privacy compliancy. Het investeren in privacy compliancy leidt tot verbetering van uw bedrijfsvoering en de reputatie van uw organisatie. Met ons Privacy team kijken wij samen met u welke aanpak het beste bij uw bedrijf past. Daarbij helpen wij u om vooraf helder vast te stellen waar u naartoe wilt werken, zonder uw bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen.

  Maak uw organisatie AVG proof

  Ongeacht de sector waarin uw bedrijf opereert, voorziet ons Van Doorne Privacy Team u altijd van gedegen advies. Met onze ervaring helpen wij uw organisatie op een pragmatische wijze om te voldoen aan de AVG.. Zo haalt u meer waarde uit uw data en benut u al uw innovatiekansen. Neem voor meer informatie contact op met Elisabeth Thole.