Waarmee kunnen wij u helpen?

  Track record

  Eden Springs Nederland

  Van Doorne adviseerde Eden Springs Nederland B.V. bij de acquisitie van alle aandelen in het kapitaal van Viteau International B.V. en daarmee indirect van alle aandelen in Viteau B.V., één van de grootste waterleveranciers van Nederland.

  De Eden Springs groep, waar Eden Springs Nederland B.V. onderdeel van uitmaakt, is Europa's meest toonaangevende leverancier van geïntegreerde water- en koffieoplossingen voor bedrijven. De groep levert een breed scala aan onder andere waterkoelers, waterflessen, koffiemachines, koffie en thee aan meer dan 800.000 klanten verdeeld over 18 verschillende landen. De Eden Springs groep is sinds 2016 onderdeel van het Noord-Amerikaanse Cott Corporation, een dienstverlener op het gebied van water, koffie en thee met substantiële aanwezigheid in zowel Noord-Amerika als Europa. Cott Corporation bereikt met haar diensten meer dan 2,5 miljoen klanten en leveringspunten.

  Viteau International B.V. is de holdingmaatschappij van Viteau B.V. De Viteau-groep is één van de grootste waterleveranciers binnen Nederland en heeft een sterke reputatie bij haar clientèle. Door de overname versterkt Eden Springs haar aanwezigheid in de regio alsmede haar commerciële klantenkring. 

  Andere betrokken partners, counsels

  Elisabeth Thole, Marjolijn Lips, Maarten Appels, Cees Jan de Boer