Waarmee kunnen wij u helpen?

  Commercial Litigation

  Van Doorne heeft een gerenommeerde en hoogstaande procespraktijk. Of het nu gaat om reguliere civiele procedures, arbitrages of mediation: wij helpen uw geschil op de meest effectieve manier op te lossen.

  Commercial litigation

  Door de snel ontwikkelende, competitieve en steeds internationalere economie, worden onderlinge relaties complexer. Commerciële geschillen zijn aan de orde van de dag. Deze geschillen kunnen een bedreiging vormen voor uw onderneming. Wij bieden u effectieve geschiloplossers om deze bedreigingen weg te nemen, althans te minimaliseren. Indien mogelijk onderzoeken wij oplossingen buiten rechte. Is dat niet mogelijk, dan zetten wij onze ruime praktijkervaring in om voor u het beste resultaat te realiseren.

  Ruime proceservaring

  Wij hebben een groot team gespecialiseerd in de oplossing van commerciële geschillen. Zo behandelen wij doorlopend geschillen op het gebied van distributie, productaansprakelijkheid en –recall, leveranciersaansprakelijkheid, maar ook op het gebied van class actions en mass damages claims. Wij hebben in dit kader veel ervaring met procedures voor de rechtbanken, de Europese hoven en in arbitrage. De procespraktijk is daarom al jaren hoog genoteerd in de verschillende juridische rankings.

  Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze aanpak bij dit thema? Dan kunt u contact opnemen met Lisette Bieleveld of  Jasper Leedekerken.