Waarmee kunnen wij u helpen?

  Gerechtelijke procedures

  Ons daadkrachtige procesteam kent het Nederlandse rechtssysteem uitermate goed en heeft ruime ervaring met het instellen van en verweren tegen vorderingen bij de Nederlandse rechtbanken, waaronder veelvuldig bij de Ondernemingskamer en the Netherlands Commercial Court. 

  Het omvangrijke team procesadvocaten is resultaatgericht en probeert de druk van geschillen op uw bedrijf te voorkomen en te verlagen. De praktijk heeft de omvang en breedte die nodig is om de meest veeleisende zaken met succes af te ronden. 

  Ervaring met alle Nederlandse rechtbanken

  Wij hebben ervaring met alle Nederlandse rechtbanken. En dat niet alleen in eerste aanleg, maar vaak ook in hoger beroep, waar we onze unieke juridische expertise volledig kunnen inzetten om tot de oplossing te komen die u wenst. Wij richten ons hoofdzakelijk op commerciële, financiële en bedrijfs- en overnamegeschillen , maar met ons zeer diverse team bestrijken we het volledige spectrum van benodigde juridische expertise in gerechtelijke procedures.  

  Van strafrecht tot beroepsaansprakelijkheid en verzekeringen tot commerciële en bedrijfsgeschillen. Op deze gebieden leveren wij diensten aan een breed scala aan cliënten, variërend van grote ondernemingen en familiebedrijven tot beursgenoteerde bedrijven en particuliere investeerders.

  Onze praktijk is internationaal georiënteerd en gericht op uiterst complexe werkzaamheden. Wij werken vaak samen met internationale advocaten in multi-jurisdictionele geschillen, om op die manier het door u gewenste resultaat te kunnen behalen. Wij worden ook als zodanig erkend in de Chambers-ranglijsten, Legal 500 en diverse andere gidsen. 

  Neem contact op

  Neem contact op met uw contactpersoon bij Van Doorne of met één van de contactpersonen op de teampagina wanneer u een punt van zorg wilt bespreken.