Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Sanctierecht & Onderzoeken

  Strafrechtelijke handhaving en sancties kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor ondernemingen en individuen. Ons team Sanctierecht & Onderzoeken staat cliënten bij wanneer zij te maken krijgen met handhavingsvragen op het snijvlak van het straf- en bestuursrecht. Wij hebben ruime (internationale) ervaring die varieert van juridisch advies en bijstand bij handhaving, tot interne onderzoeken en verdediging in de rechtbank.

  Hands on

  Onze advocaten onderscheiden zich door hun kennis en ervaring te koppelen aan een praktische "hands-on" aanpak. Wanneer de reputatie van een onderneming of individu in gevaar is of als strategische beslissingen moeten worden genomen onder turbulente omstandigheden staat ons team voor u klaar. Ons team staat bekend als doortastend en gemakkelijk om mee samen te werken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor grote en kleine zaken.

  Geïntegreerde aanpak

  Ons team maakt onderdeel uit van de procespraktijk en werkt nauw samen met de teams GeschilbeslechtingCommercial en Verzekeringen in civiele kwesties. Dit is cruciaal voor het verlenen van inhoudelijke, gezamenlijke bijstand op het gebied van civiele fraude, accountancywet- en regelgeving, verzekeringsrecht en "asset recovery". Dezelfde geïntegreerde aanpak hanteren wij bij interne onderzoeken waar vaak een nauwe samenwerking met arbeidsrecht en privacyrecht nodig is. Deze geïntegreerde aanpak is uniek.

  Van Doorne heeft een uitstekende reputatie in de publieke sector. Wij treden vaak op voor publieke en semi-publieke organisaties.

  Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze aanpak bij dit onderwerp? Neem contact op met Jan Leliveld,  Vanessa Liem en/of Neyah van der Aa.