Waarmee kunnen wij u helpen?

  Flexwerk Fiscale, arbeids- en pensioenrechtelijke uitdagingen

  Diverse ontwikkelingen leiden voor u als werkgever van flexkrachten of inlener van flexkrachten tot arbeidsrechtelijke, pensioenrechtelijke en fiscale uitdagingen op het terrein van flexibele arbeid. Wij kennen de weg binnen de flexbranche.

  De traditionele arbeidsovereenkomst staat onder druk. Digitalisering leidt tot nieuwe vormen van (flexibel) werken zoals platformarbeid. Het huidige arbeidsrecht lijkt niet geheel  aan te sluiten op deze nieuwe vormen van werk. Om die reden is de regering bezig met het aanpassen van wetgeving, onder meer door de introductie van de Wet Arbeidsmarkt in Balans en de wetsaanpassingen voor zzp'ers op fiscaal gebied. Bovenstaande ontwikkelingen leiden voor u als werkgever van flex-krachten of inlener van flex-krachten tot arbeidsrechtelijke, pensioenrechtelijke en fiscale uitdagingen op het terrein van flexibele arbeid. 

  Onderscheidend vermogen

  Van Doorne is een fullservice kantoor, dat de weg kent binnen de flexbranche. Wij beschikken over een gespecialiseerd en goed op elkaar ingespeeld team met brede arbeidsrechtelijke, fiscaalrechtelijke en pensioenrechtelijke kennis over de flexbranche. 

  Antwoord op uw vraag

  Op uw vragen over het ontslag van payrollwerknemers, het opnemen van concurrentiebedingen in uitzendovereenkomsten, de fiscale positie van zzp'ers of de toepasselijkheid van de collectieve arbeidsvoorwaardelijke regelingen voor de uitzendsector, hebben wij passende antwoorden. Wij beschikken over uitgebreide ervaring, die we zo nodig ook in rechte voor u kunnen aanwenden. 

  Advies op maat

  Hebt u vragen met betrekking tot flexibele arbeid? Neem dan vrijblijvend contact op met Cara Pronk (arbeidsrecht).