Waarmee kunnen wij u helpen?

  Grensoverschrijdend werken

  Het bedrijfsleven internationaliseert in hoog tempo. De internationale arbeidsmobiliteit neemt toe. Ook werken er steeds meer mensen grensoverschrijdend. Wij begeleiden bij Van Doorne multinationals bij het opzetten van een Europese ondernemingsraad en het onderhandelen daarover.

  Internationale arbeidsrelaties

  Arbeidsrelaties hebben in toenemende mate een internationaal tintje. U krijgt te maken met vragen over bevoegde rechter, toepasselijk recht, expats en met internationale detachering en de sociaalzekerheidsrechtelijke, fiscale - en pensioenaspecten ervan. Steeds meer bedrijven moeten een Europese ondernemingsraad instellen. Wij hebben vele multinationals begeleid bij het opzetten van een Europese ondernemingsraad en het onderhandelen daarover.

  Full service

  Van Doorne is een full-service kantoor, waardoor wij bij fiscale of pensioenvragen onze gespecialiseerde collega's direct kunnen inschakelen. U kunt bijvoorbeeld vragen hebben over de 30%-regeling, ontslagvergoedingen aan internationaal werkende werknemers of de toepasselijkheid van een pensioenregeling uit een cao op een in het buitenland werkende medewerker.

  De juiste buitenlandse expert

  Als kennis nodig is over buitenlands recht, kan Van Doorne als onafhankelijk kantoor de juiste buitenlandse expert kiezen die past bij uw vraagstuk. Deze is altijd afkomstig van een gerenommeerd kantoor dat in de eigen markt dezelfde brede juridische verankering heeft als wij in Nederland. Onze participatie in een aantal kantorennetwerken wereldwijd stelt ons in staat u overal ter wereld van dienst te kunnen zijn.

  Meer informatie

  Hebt u vragen rondom nationaal of internationaal werken? Neem dan vrijblijvend contact op met Els de Wind.