Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Europees & Mededingingsrecht

  Ons ervaren Europees & Mededingingsrechtteam heeft een praktische aanpak ten aanzien van de vaak ingewikkelde toepassing van de mededingingsregels. We maken mededingingsrechtelijke issues inzichtelijk en komen met innovatieve oplossingen rekening houdend met de specifieke omstandigheden van de zaak.

  We hebben ruime ervaring met en kennis van zowel het nationale als Europese mededingingsrecht en adviseren over alle facetten van dit rechtsgebied. Met sectorspecifieke kennis ondersteunen wij cliënten bij het structureren van samenwerkingen en transacties. Daarbij staan wij cliënten bij in onderzoeken van mededingingsautoriteiten en daaropvolgende juridische procedures. Ook hebben wij een bewezen track record op het gebied van civiele schadevergoedingszaken die volgen op een inbreuk op de mededingingsregels.

  Onze relaties met toezichthoudende instanties zijn goed. Wij beschikken ook over een groot internationaal netwerk van mededingingsadvocaten waardoor we internationale cliënten gericht adviseren.

  Onze specialisaties

  Lees op de pagina's hieronder meer over wat wij met onze diverse specialisaties voor u kunnen betekenen. Wij publiceren regelmatig inhoudelijke updates over relevante ontwikkelingen op deze gebieden. Die artikelen zijn ook op deze pagina's te vinden.

  Onze specialisaties