Waarmee kunnen wij u helpen?

  Informatie & Communicatietechnologie

  IT vormt de ruggengraat van uw organisatie. Technologische vernieuwingen volgen elkaar ongekend snel op. In toenemende mate is IT van invloed op uw concurrentiepositie.

  Contracteringsproces IT

  Innovatie en technologie kunnen grote voordelen brengen, maar ook de bestaande bedrijfsvoering volledig ontwrichten. Dat maakt een degelijke aanpak van het contracteringsproces van groot belang. Gebruik maken van eigen voorbeeldovereenkomsten waar dat kan. Uw onderhandelingspositie verbeteren en gebruiken. Gericht de belangrijkste issues adresseren wanneer u uit moet gaan van de algemene voorwaarden van de leverancier.

  Ruime ervaring

  Ons team staat al jarenlang tal van organisaties bij met het contracteren van IT, communicatiemiddelen en andere technologie. Denk daarbij aan consultancyovereenkomsten, advies- en implementatieovereenkomsten, licenties, onderhoud, SaaS- en andere cloud-overeenkomsten, ontwikkelingsovereenkomsten (zowel waterval als agile) en outsourcingovereenkomsten. 

  Innovatie binnen gereguleerde markten als de financiële sector (FinTech) en zorgsector (HealthTech) hebben onze bijzondere aandacht. Juridische vraagstukken rond de inzet van blockchain en artificial intelligence (AI) binnen uw bedrijfsvoering zijn ons dan ook niet vreemd. Daarnaast helpen wij u graag bij de inrichting van data-driven bedrijfsprocessen, onder meer om u in staat te stellen cybersecurity risico's zoveel mogelijk beheersbaar te houden.

  Meer informatie

  Uiteraard staan we u graag bij in losse trajecten, maar de meeste toegevoegde waarde ontstaat als we samenwerken aan het verbeteren van uw inkoopproces, samen met uw juristen, inkopers en relatie- en contractmanagers. En als het even wat minder lekker loopt kunt u gebruik maken van onze ervaring met het oplossen van conflicten. Daarbij helpen we u graag om zelf effectiever te zijn.

  Neem contact op met Bart van Reeken als u van gedachten wilt wisselen over hoe u uw contracteringsproces kunt verbeteren of als u op korte termijn hulp nodig heeft bij het realiseren van een contract of oplossen van een conflict.