Waarmee kunnen wij u helpen?

  Acquisities & Verkopen

  Van Doorne is een autoriteit op het gebied van vastgoedtransacties en biedt een combinatie van hoogwaardige juridische kennis, persoonlijke betrokkenheid en een uitstekend begrip van zowel de Nederlandse vastgoedmarkt als de werkwijze en beleggingsdoelstellingen van buitenlandse beleggers.

  Vastgoedtransacties in beweging

  De vastgoedtransactiepraktijk is in beweging. Ons vastgoedteam volgt alle veranderingen en trends op de voet en is op de hoogte van alle innovaties. Wij gaan altijd een stap verder, graven dieper en maken het verschil.

  Juridische begeleiding transacties

  Onze transactiepraktijk  kent een brede en diverse kring van cliënten. Onze specialisten adviseren en begeleiden onder meer (internationale) private equity fondsen, institutionele beleggers, woningcorporaties, (internationale) banken, zorg- en onderwijsinstellingen en (semi)overheden. Daarbij wordt elke zaak op het hoogste niveau behandeld en staat een toegankelijke en uitgebalanceerde juridische begeleiding centraal.

  Onze multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak wordt als kenmerkend ervaren: onze notarissen, advocaten en fiscalisten werken nauw samen om onze cliënten bij alle denkbare facetten van vastgoedtransacties bij te staan, onder meer op het gebied van vastgoedrecht, fiscaliteit, aanbesteding, huurrecht, milieurecht en bestuursrecht. Wij adviseren, begeleiden en contracteren en procederen als de situatie daarom vraagt.

  Meer informatie

  Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.