Waarmee kunnen wij u helpen?

  Vastgoedfinanciering

  Van Doorne heeft een van de grootste praktijken in Nederland op het gebied van juridische advisering bij vastgoed- en vastgoedfinancieringstransakties. Onze vastgoedfinancieringspecialisten houden zich uitsluitend bezig met vastgoed- en projectfinancieringstransacties in alle mogelijke modaliteiten.

  Internationale financiering en belegging

  Onze specialisten zijn expert op het gebied van onder andere bilaterale leningen, club en syndicated loans, bijstand van financiers, beleggers of ontwikkelaars in bijzonder beheer situaties, herstructureringen van vastgoedkrediet, sell-downs, DPO's, CMBS transacties, senior en mezzanine krediet en aan- en verkoop van performing en non-performing vastgoedkredietportfolio's.

  Wij beschikken over een team dat zich specifiek toelegt op het bedienen van Duitse vastgoedfinanciers en beleggers die actief zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van Anglo-Amerikaanse beleggers en financiele instellingen die Nederlands vastgoed financieren of daarin beleggen.

  Vastgoedfinancierings gerelateerd juridisch advies

  Wij onderscheiden ons door een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, dienstverlening op maat en doordat wij naast een gedegen kennis van het recht ook een goed begrip hebben van zowel de Nederlandse, als de internationale vastgoed(financierings)markt. Wij weten dat onze vastgoedclienten te maken hebben met een budget. Wij maken dus ook graag vooraf heldere afspraken over de kosten van onze dienstverlening.

  Meer informatie

  Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt daarvoor terecht bij Angelique Thiele.