Nieuws

Van Doorne verwelkomt nieuwe IT-partner Bart van Reeken

Met de benoeming van Bart van Reeken breidt advocatenkantoor Van Doorne haar bestaande IT-praktijk verder uit. Van Reeken (1963), afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek, adviseert cliënten op het gebied van informatietechnologie-projecten, outsourcings en joint ventures.  

Van Reeken sluit zich per 1 november 2017 aan bij Van Doorne. Managing Partner Johan Boeren: "Informatietechnologie speelt een sleutelrol in de business van vrijwel al onze cliënten. De verwevenheid van IT, big data en privacy met hun bedrijfsactiviteiten is daarmee voor onze cliënten steeds meer van strategisch belang geworden en dit zal naar onze verwachting de komende jaren alleen maar toenemen. Van Doorne heeft reeds een toonaangevende positie in het adviseren en procederen op het terrein van informatietechnologie en gegevensbescherming. Met de komst van Bart breiden wij deze praktijk verder uit en verstevigen wij onze positie in deze markt." 

Uitstekende reputatie

Van Reeken heeft in bijna dertig jaar een brede praktijk opgebouwd en geniet zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie. Hij adviseert vooral grote ondernemingen bij het structureren en contracteren van, en zo nodig procederen over, complexe informatietechnologie- en outsourcingprojecten. Van Reeken doceert en publiceert regelmatig op dit terrein en is voorzitter van Platform Outsourcing Nederland.

Zijn komst past logisch binnen de strategie van Van Doorne, aldus Boeren: "Van Doorne biedt haar cliënten op een breed terrein hoogwaardige juridische en fiscale ondersteuning. De komst van Bart past in onze strategie van kwalitatieve groei op voor onze cliënten relevante rechtsgebieden". 

Portretfoto Bart van Reeken  Bart van Reeken