Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sector

  Bestuursrecht

  Van Doorne is hét kantoor voor de (semi) publieke sector. Onze hoogwaardige en altijd actuele juridische expertise vertalen wij naar praktische en duurzame oplossingen voor alle facetten van het overheidsbedrijf.

  Bestuurders van het Rijk, provincies, gemeenten en zelfstandige bestuursorganen schakelen ons in. Daarnaast staan wij overheidsbedrijven bij zoals (lucht)havens en vervoersbedrijven, maar ook (andere) commerciële partijen die samen willen werken of juist conflicten hebben met de overheid. Vanwege onze focus op zowel overheid als bedrijfsleven begrijpen wij de belangen over en weer als geen ander en kennen wij uitstekend de weg in het bestuurlijk - politieke speelveld.

  Naast creatieve sparringpartners en adviseurs zijn wij echte procesadvocaten: wij procederen regelmatig bij de (hoogste) bestuursrechter en ook in civiele zaken over geschillen met de overheid. Tenslotte dragen wij bij aan de rechtsontwikkeling door te spreken op congressen en seminars, onderwijs en cursussen te geven en bijdragen te leveren aan de juridische literatuur. 

  Onze marktsegmenten