Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sector

  Financiële Instellingen

  Financiële instellingen leven in uitdagende tijden. Nieuwkomers op de markt vormen een uitdaging voor bestaande bedrijfsmodellen. De financiële regelgeving neemt toe en wordt steeds complexer. Betrouwbaar juridisch advies en ondersteuning is nodig om deze uitdagingen met succes aan te gaan.

  Verantwoordelijkheid

  Van Doorne is sinds lange tijd werkzaam op het gebied van financiën, verzekeringen en pensioen. Wij treden op namens financiële instellingen waar het gaat om financiële transacties, verzekeringsclaims en geschillen. Wij begeleiden ook zakelijke transacties tussen financiële instellingen.

  Ons team weet hoe de verantwoordelijkheden liggen in de financiële wereld, en wat de (juridische) behoeften zijn. Het team bestaat uit specialisten met ervaring en kennis van complexe financiële transacties en producten, verzekeringen, pensioenen en betaaldiensten. Ook zijn er juristen die zich specialiseren in gegevensbescherming en een integraal deel van het team vormen. Door deze combinatie zijn wij in staat onze klanten de beste service aan te bieden.

  Werken met regelgevende instanties

  Technische innovaties bieden kansen, maar gaan vergezeld met dreigingen en complexe vraagstukken omtrent regelgeving. Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen van ondernemingsmodellen. Onze langdurige relaties met financiële regelgevers zorgen ervoor dat wij met hen kunnen werken in plaats van tegen hen.  

  Supervisie door regelgevende instanties wordt steeds strenger. Van Doorne heeft grondige kennis van financiële wetgeving. Daarnaast hebben wij een schat aan ervaring als het gaat om reageren op (administratieve) sancties. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen met succes te reageren op kwesties die door financiële regelgevende instanties worden aangedragen en met het omgaan met executiemaatregelen.

  Lees verder

  Leest u verder voor meer informatie over onze toegewijde teams die gericht zijn op banken, fintech, pensioen en verzekeringen. Aarzel niet contact met ons op te nemen.