Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sector

  Technologie, Media & Telecom

  De digitale transformatie en consolidatie binnen de media en technologie sectoren schudt de markt ongekend op. Van Doorne begrijpt hoe je binnen deze steeds verder vervagende grenzen van media en technologie de juridische beheersbaarheid goed regelt.

  Blurring boundaries

  Met het multidisciplinaire team van experts uit Corporate, Tech, IP/Media en Arbeidsrecht houdt het Technologie, Media & Telecom (TMT) team van Van Doorne zich dagelijks bezig met de gevolgen van de digitale transformatie binnen de media en technologie sectoren.

  In het speelveld van de 'blurring boundaries' binnen deze sectoren wordt het door fusies, overnames en allerlei andere samenwerkingsverbanden steeds complexer om te bepalen wat er kan, mag en vooral ook moet om alles binnen de wettelijke kaders te laten verlopen.

  Transactietrajecten

  Wij bieden begeleiding in het voor- en natraject van transacties binnen het TMT-domein. Dit kunnen verschillende vormen van samenwerkingsverbanden zijn (fusie, overname, content JVs, etc.), maar ook ontvlechtingen waarbij allerhande post-transactie zaken moeten worden geregeld. 

  Binnen deze trend spelen uiteraard ook zaken als IP (access), compliance, mededinging en contracten een rol. Ook zijn er uitdagingen op het gebied van privacywetgeving en big data. In een snel veranderende wereld is het een prettige gedachte dat onze experts over ruime praktische ervaring beschikken om u goed, snel en kundig van advies te voorzien.

  Meer informatie

  We horen graag van u om van gedachten te wisselen over actuele vraagstukken en de ontwikkelingen binnen uw organisatie. U kunt daarvoor terecht bij uw vertrouwde Van Doorne contactpersoon, of bij één van de overige TMT-specialisten

  Blijf up to date met onze nieuwsbrief