Waarmee kunnen wij u helpen?

  Marktsegment

  Digital Healthtechnologie

  Technologie staat centraal bij innovaties die zorgen voor een revolutie in de gezondheidszorg. Door de combinatie van onze kennis van zorg wet- en regelgeving, uitgebreide ICT-expertise met kennis van data protection en privacyregelgeving zorgen wij ervoor dat u klaar bent voor elke ICT- en privacy-uitdaging in de zorg en life sciences sector.

  Draagbare apparaten, modulaire en onderling verbonden gezondheidssystemen gebaseerd op bouwstenen van verschillende aanbieders, nieuw eID en blockchain-ondersteunende autorisatieregelingen, het gebruik van big data om een geheel nieuw niveau van inzichten te verkrijgen en robotmatige diagnostische diensten leiden tot mogelijkheden die men tot nu toe voor onmogelijk had gehouden en nieuwe manieren van samenwerking tussen traditionele en niet-traditionele marktspelers. 

  Technologie gedreven transacties zijn geen "normale" transacties. Zeker wanneer zulke transacties plaatsvinden binnen sterk gereguleerde markten zoals healthcare & life sciences. Ongeacht de sector, hebben transacties in deze markten bepaalde "juridische" gemene delers: focus op intellectual property, information technology, privacy & cyber security, regulatory en people. Lees meer over: Partnerships in Tech.

  Gebieden van expertise

  Onze expertise omvat: regelgeving omtrent zorg, medisch hulpmiddelen en farmaceutisch recht, bekostiging en tarieven, gegevensbescherming, privacy en big data, outsourcing en cloud computing, blockchain, bescherming van intellectueel eigendom en knowhow, online contracten en consumentenbescherming, ICT-aanbestedingsprocedures.

  Contact

  Voor meer informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen kunt u contact opnemen met Dimitri van Hoewijk of Louis Jonker.

  Blijf up to date met onze nieuwsbrief

  Meer over