Waarmee kunnen wij u helpen?

  Alexander Briejer

  Advocaat

  Alexander werkt op het snijvlak van arbeids- en medezeggenschapsrecht en ondernemingsrecht. Hij adviseert en procedeert voor nationale en internationale cliënten over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals (collectief) ontslag, overgang van onderneming, medezeggenschap, de statutair bestuurder en arbeidsrecht in insolventie.

  Gedreven. Creatief. Gepassioneerd.

  Alexander heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) succesvol afgerond.  

  Hij is lid van de wetgevingsadviescommissie Arbeidsrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Daarnaast is Alexander bestuurslid van de Stichting Mentorschap Haag en Rijn.

  Grensoverschrijdend werken Medezeggenschapsrecht Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages Artificiële intelligentie Alexander Briejer Alexander werkt op het snijvlak van arbeids- en medezeggenschapsrecht en ondernemingsrecht. Hij adviseert en procedeert voor nationale en internationale cliënten over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals (collectief) ontslag, overgang van onderneming, medezeggenschap, de statutair bestuurder en arbeidsrecht in insolventie.