Waarmee kunnen wij u helpen?

  Alexandra Weidner

  Advocaat

  Alexandra is verbonden aan het team Commercial. Zij is gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van en het adviseren over diverse soorten (grensoverschrijdende) overeenkomsten variërend van agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten, (ver)koopovereenkomsten tot (het gebruik van) algemene voorwaarden. Ook adviseert zij over internationaal privaatrechtelijke kwesties die met de hiervoor genoemde overeenkomsten samenhangen alsmede over het internationaal privaatrecht in bredere zin. Daarnaast komen e-commerce, consumenten- en aansprakelijkheidsrecht frequent aan bod. Alexandra is Duitstalig. Zij is lid van de Duits-Nederlandse Advocatenvereniging (DNRV) en van de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA).

  Klantgericht. Creatief. Accuraat.

  Alexandra is docent voor de NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) alsmede mede-bewerker voor het tijdschrift Rechtspraak Contractenrecht, waarin recent gewezen uitspraken die relevant zijn op het gebied van het contractenrecht worden geanalyseerd en van wenken voor de praktijk worden voorzien. Alexandra heeft de specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren van de Grotius Academie succesvol (cum laude) afgerond.

  Commercial Gerechtelijke procedures Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages Bent u klaar voor Brexit? Alexandra Weidner Alexandra is verbonden aan het team Commercial. Zij is gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van en het adviseren over diverse soorten (grensoverschrij