Waarmee kunnen wij u helpen?

  Angelique Thiele

  Partner, Advocaat

  Angelique is verbonden aan het team Financiering. Zij begeleidt vanuit kantoor Amsterdam en kantoor Londen (inter)nationale vastgoed- en projectfinancieringen. Ook adviseert zij over de aan- en verkoop van kredietportefeuilles (commercieel, 'bad bank') en herstructurerings-oplossingen voor vastgoedkrediet. Angelique is een zeer ervaren specialist op het gebied van Nederlandse en grensoverschrijdende verzekerde financieringstransacties.

  Deskundig. No nonsense. Commitment. Resultaatgericht.

  Angelique wordt door Nederlandse en buitenlandse banken en andere financiële instellingen, (special) servicers, investeerders en grote en middelgrote ondernemingen veelvuldig ingeschakeld als professioneel onderhandelaar en transactiemanager bij zowel nationale als grensoverschrijdende financieringstransacties met een focus op vastgoed-en projectfinanciering (gesyndiceerd en clubkrediet, CMBS, herstructureringen, sell-downs, aan- en verkoop van kredietportfolio's). Zij is gepromoveerd op Nederlands, Engels en Duits bankrecht.

  Ervaring

  DRC Capital European Real Estate Debt Funds | Juridische advisering van DRC met betrekking tot door hen in de Nederlandse markt verstrekte financieringen van commercieel vastgoed (whole loans, mezzaninefinancieringen, high yield loans, kantoor- en winkelruimten).

  Goldman Sachs | Juridisch advies en ondersteuning bij de effectuering van verschillende sell down arrangementen met betrekking tot door Goldman Sachs overgenomen NPL kredietportfolio’s. Juridische begeleiding van zowel vrijwillige onderhandse verkooptransacties, als veilingen (kantoren, winkelruimten, hotels, light industrial vastgoed), waaronder mede begrepen fiscaal advies en advisering met betrekking tot toepasselijke regelgeving op vastgoedfondsen en op het gebied van huurrecht.

  Mesdag Delta | Juridische Advisering van obligatiehouders terzake toepasselijke obligatievoorwaarden in verband met loan level maturity en mogelijke herstructureringsscenario’s met betrekking tot de Mesdag Delta CMBS.

  Berlin Hyp | Juridische advisering van Berlin Hyp met betrekking tot verschillende grote en middelgrote project- en beleggingsfinancieringen, waaronder de financiering van de hoofdkantoren van Rabobank Zuid-Holland, Akzo en Vopak, (her)financieringen van vastgoedportfolio’s van IEF, Hyatt Hotels en verschillende woningportfolio’s van, onder meer, Reggeborgh (VolkerWessels), Holland Immo Groep en verscheidene andere grote woningportfolio’s van particuliere investeerders.

  Deutsche Hypothekenbank | Juridische advisering van Deutsche Hypothekenbank met betrekking tot verschillende grote en middelgrote project- en beleggingsfinancieringen van woningen, winkels en kantoren, waaronder New Atrium, Central Post en één van de grootste Nederlandse vastgoedportfolio’s die afgelopen jaren op de markt kwam, evenals de financiering van verschillende hotels, zoals Student Hotels en W Hotels.

  ING DiBa | Juridische Advisering van ING DiBa met betrekking tot een aantal financieringen van Nederlandse commercieel vastgoed.

  McArthurGlen Group/Simon Property Group | JuridischesAdvisering van de McArthurGlen Group/Simon Property Group met betrekking tot de herfinanciering en projectfinancieringen van Fases II, III en IV van het Designer Outlet Centrum in Roermond en Designer Outlet Rosada in Roosendaal.

  PGIM | Juridische advisering van PGIM met betrekking tot verschillende door PGIM verstrekte senior leningen in Nederland (woon- en kantoorruimte).

  Financiering Loan Funds Private Equity Real Estate Vastgoedfinanciering Vastgoed & Bouw Angelique Thiele Angelique is verbonden aan het team Financiering. Zij begeleidt vanuit kantoor Amsterdam en kantoor Londen (inter)nationale vastgoed- en projectfinancieringen.