Waarmee kunnen wij u helpen?

  Anna Mars

  Counsel, Toegevoegd notaris

  Anna is verbonden aan het team Zorg & Life Sciences en houdt zich bezig met advisering en juridische begeleiding van onderwijs- en zorginstellingen, kinderopvangorganisaties en charitatieve en not-for-profit instellingen.

  Gedreven. Enthousiast. Harde werker. Commitment. Creatief. Meedenkend.

  Onderwerpen zijn herstructureringen, fusies, splitsingen, vormgeving van joint-ventures, vormgeven en uitwerken van samenwerkingen - zowel tussen rechtspersonen/instellingen als publiek-private samenwerkingen -, deelnemingen door derden en governancevraagstukken.

  Anna heeft Notarieel recht en Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is sinds september 2008 werkzaam bij Van Doorne als kandidaat-notaris.

  Ze is mede-auteur van de Toolkit Toezicht Zorg, uitgegeven in maart 2011 door het Nationaal Register en mede-auteur van het Handboek Stichting en Vereniging, uitgegeven door Uitgeverij Paris in juni 2013.

  Zorg & Life Sciences Onderwijsrecht Gezondheidszorg Anna Mars Anna is verbonden aan het team Zorg & Life Sciences en houdt zich bezig met advisering en juridische begeleiding van onderwijs- en zorginstellingen,