Waarmee kunnen wij u helpen?

  Annerie Ploumen

  Partner, Notaris

  Annerie is specialist op het gebied van vastgoed en de financiering hiervan. Zij begeleidt ondernemingen bij (internationale) vastgoedtransacties en (her)financiering, projectontwikkeling, waaronder het voorbereiden en opmaken van turnkey-overeenkomsten en alle andere (vastgoed) overeenkomsten.

  Deskundig. Enthousiast. Commitment. Helder en bondig.

  Voorts adviseert zij ondernemingen bij het voorbereiden, opzetten en uitvoeren van (inter)nationale tenders, alsmede het structureren en opzetten van vastgoedfondsen en het voorbereiden en opmaken van de financieringsdocumentatie terzake.

  Annerie bekleedt diverse bestuurs- en adviesfuncties zowel op vastgoedgebied als binnen het Nederlandse notariaat. Sinds 1 januari 2021 is Annerie voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), vanaf 1 oktober 2019 maakt zij deel uit van het bestuur van de KNB. Annerie was voorzitter van de KNB-ring van notarissen Amsterdam van 2008 tot en met 2012 en was lid van de kamer voor het notariaat in Amsterdam (tuchtrechter) van 2012 tot 2019. Annerie is tevens secretaris van het bestuur van het Scheepvaartmuseum.

  Annerie is betrokken bij grote projecten op vastgoedgebied binnen Nederland en wordt met regelmaat gevraagd als (mede-)sparringpartner voor diverse commissies met als doel om het Nederlandse vastgoed naar een hoger plan te tillen.

  Acquisities & Verkopen Projectontwikkeling Vastgoedfinanciering Vastgoed & Bouw Annerie Ploumen Van Doorne,Advocaat,Vastgoed,Financiering,,, Annerie is specialist op het gebied van vastgoed en de financiering hiervan. Annerie begeleidt ondernemingen bij (internationale) vastgoedtransacties en (her)fi