Waarmee kunnen wij u helpen?

  Annerie Ploumen

  Partner, Notaris

  Annerie is specialist op het gebied van vastgoed en de financiering hiervan. Zij begeleidt ondernemingen bij (internationale) vastgoedtransacties en (her)financiering, projectontwikkeling, waaronder het voorbereiden en opmaken van turnkey-overeenkomsten en alle andere (vastgoed) overeenkomsten.

  Deskundig. Enthousiast. Commitment. Helder en bondig.

  Voorts adviseert zij ondernemingen bij het voorbereiden, opzetten en uitvoeren van (inter)nationale tenders, alsmede het structureren en opzetten van vastgoedfondsen en het voorbereiden en opmaken van de financieringsdocumentatie terzake.

  Annerie bekleedt diverse bestuurs- en adviesfuncties zowel op vastgoedgebied als binnen het Nederlandse notariaat. Zo is zij onder andere voorzitter geweest van de KNB-ring van notarissen Amsterdam  van 2008 tot en met 2012. Thans is Annerie lid van de Kamer van Toezicht voor het notariaat van het ressort Amsterdam en is zij secretaris van het bestuur van het Scheepvaartmuseum.

  Annerie is betrokken bij grote projecten op vastgoedgebied binnen Nederland en wordt met regelmaat gevraagd als (mede-)sparringpartner voor diverse commissies met als doel om het Nederlandse vastgoed naar een hoger plan te tillen.

  Acquisities & Verkopen Projectontwikkeling Vastgoedfinanciering Vastgoed & Bouw Annerie Ploumen Van Doorne,Advocaat,Vastgoed,Financiering,,, Annerie is specialist op het gebied van vastgoed en de financiering hiervan. Annerie begeleidt ondernemingen bij (internationale) vastgoedtransacties en (her)fi