Waarmee kunnen wij u helpen?

  Ariën van Heesen

  Partner, Notaris

  Ariën is werkzaam als partner in het team Vastgoed. Hij is een ervaren specialist op het gebied van commercieel onroerend goed, onroerend goed (portefeuille) transacties en vastgoed- en projectfinancieringen. Ariën adviseert private-equity en andere investeerders, fondsen, financiële instellingen, overheden en grote en middelgrote bedrijven op het gebied van commercieel onroerend goed transacties, herstructurering, veilingen, vrijwillige verkoop, onroerend goed gerelateerde aandelentransacties en de aan- en verkoop van onroerend goed portefeuilles.

  Gedreven. Enthousiast. Doelgericht. .

  Ariën adviseert bij commerciële onroerend goed- en financierings-transacties en adviseert en begeleidt private equity-huizen, banken, bedrijven en overheden bij vastgoed(financierings)vraagstukken. Daarnaast adviseert hij bij herstructurering- en uitwinningscenario's.

  Hij rondde de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht af en is bestuurslid van de Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten (NRS).

  Ervaring

  Ahold
  Juridisch adviseurs van Ahold met betrekking tot alle vastgoed gerelateerd advies en transactiewerk (retail, commercieel, logistiek). 

  M7
  Juridisch adviseurs van M7 met betrekking tot al hun vastgoedaankopen, -verkopen en daaraan gerelateerde advieswerkzaamheden (licht industrieel, kantoren, retail, NPL, DPO).

  Cromwell (Valad)
  Juridisch adviseurs van Cromwell met betrekking tot aan- en verkopen van verschillende vastgoedportfolio’s (kantoren). 

  Goldman Sachs
  Advisering van Goldman Sachs bij herstructureringen,  sell-downs en aanverwant advies in het kader van de aankoop van een grote NPL portfolio commercieel vastgoedkrediet.

  TPG/Patron Merin
  Juridisch adviseurs van TPG/Patron, fonds en vastgoed gerelateerd belastingadvies, advisering over aan- en verkopen, alsmede de gehele herfinanciering van het vastgoedportfolio van Merin (kantoren).

  Angelo Gordon
  Advisering van Angelo Gordon over vastgoedaankopen en gerelateerd fiscaal advies (kantoren). 

  Oaktree
  Het adviseren van Oaktree in verband met vastgoedinvesteringen in Nederland (kantoren).

  Greenoak
  Juridisch adviseurs van Greenoak (loan fund en equity team) in verband met vastgoedaankopen en het verstrekken van vastgoedleningen op de Nederlandse markt.

  Gramercy
  Het adviseren van Gramercy in verband met verschillende vastgoedaankopen in Nederland (kantoren, licht industrieel). 

  Cording
  Juridisch adviseurs van Cording met betrekking tot hun vastgoed aan- en verkopen en daaraan gerelateerde advieswerkzaamheden (kantoren).

  Kildare
  Het adviseren van Kildare met betrekking tot een aantal vastgoed acquisitie en NPL transacties in Nederland.  

  Acquisities & Verkopen Private Equity Real Estate Vastgoedfinanciering Vastgoed & Bouw Ariën van Heesen Ariën is verbonden aan het team Vastgoed. Hij is een zeer ervaren specialist op het gebied van commercieel onroerend goed, onroerend goed (portefeuille) transac