Waarmee kunnen wij u helpen?

  Babette Poley

  Advocaat

  Babette is verbonden aan het Van Doorne Privacy Team. Zij adviseert Nederlandse en internationale organisaties over uiteenlopende juridische vraagstukken omtrent privacy en gegevensbescherming, waaronder toepassing van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  Gedreven. Daadkrachtig. Nieuwsgierig.

  Voordat Babette onderdeel uitmaakte van het Privacy Team, was zij werkzaam op de afdeling Europees & Mededingingsrecht. Daar deed zij ervaring op in het bijstaan van multinationals bij de handhaving door toezichthouders en adviseerde zij diverse organisaties over compliance beleid.  

  Babette studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht en rondde daar ook haar master European Law af. Ook volgde zij het International Legal Studies Program aan het Washington College of Law in Washington DC. Tijdens haar studie specialiseerde Babette zich in het privacy recht en deed zij werkervaring op in het adviseren van kleine en middelgrote ondernemingen over onder meer privacy en cookie statements, verwerkersovereenkomsten en datalekken.  

  Privacy & Data Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages Technologie, Media & Telecom Babette Poley Van Doorne,Advocaat,Europees & Mededingingsrecht,,, Babette is verbonden aan het team Europees & Mededingingsrecht. Zij adviseert Nederlandse en internationale cliënten over de toepassing van Europees recht in brede zin en houdt zich bezig met uiteenlopende mededingingsrechtelijke vraagstukken.