Waarmee kunnen wij u helpen?

  Bart van Reeken

  Partner, Advocaat

  Bart onderhandelt op een manier die bijdraagt aan het succes van relaties. Zijn ervaring met IT is breed: van het onderhandelen en opstellen van outsourcingovereenkomsten, softwareontwikkelingsovereenkomsten, softwarelicenties, implementatieovereenkomsten en SaaS overeenkomsten tot het behandelen van IT-gerelateerde geschillen. Ook heeft hij veel plezier in het ondersteunen van samenwerkingsprojecten. Hij heeft jarenlange ervaring in het opzetten van gezamenlijke ontwikkelings-, wederzijds geïntegreerde productie- en joint marketingovereenkomsten.

  Pragmatisch. Betrokken. Creatief. .

  Bart richt zich op het tot stand brengen van effectieve relaties. Hij kiest meestal een holistische benadering en draagt graag bij aan een inspirerende samenwerking binnen teams, waardoor creatieve ingangen en oplossingen ontstaan.

  Bart heeft gewerkt voor meer dan de helft van de grote multinationals gebaseerd in Nederland, waaronder de grote Nederlandse banken en verzekeringsmaatschappijen. Door het verzorgen van post academisch onderwijs voor jongere juristen en zo nu en dan te werken voor fintech ondernemingen en andere startups blijft Bart op de hoogte van trends en ontwikkelingen die van belang zijn voor onze grotere cliënten.

  Bart studeerde af in 1988 en is een CEDR geaccrediteerd mediator. Bart heeft gestudeerd aan Clarion University of Pennsylvania en Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Informatie & Communicatietechnologie Outsourcing Digital Healthtechnologie Artificiële intelligentie Cybersecurity Blockchain Bart van Reeken Bart onderhandelt op een manier die bijdraagt aan het succes van de relaties. Zijn ervaring met IT is breed: van onderhandelen en opstellen van outsourcingovereenkomsten, softwareontwikkelingsovereenkomsten, softwarelicenties, implementatieovereenkomsten en SaaS overeenkomsten tot het behandelen van IT-gerelateerde geschillen. Ook heeft hij veel plezier in het ondersteunen van uitdagende samenwerkingsprojecten.