Waarmee kunnen wij u helpen?

  Cara Pronk

  Advocaat

  Cara maakt deel uit van het team internationaal arbeidsrecht. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. In haar praktijk legt zij zich toe op grensoverschrijdende arbeid, collectief- en individueel ontslag, fusies en overnames, outsourcing, flexwerk en Europese medezeggenschapsvraagstukken.

  Gedreven. Flexibel. Analytisch.

  Cara is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, de Employment and Industrial Relations Law Committee van de International Bar Association (IBA) en de European Employment Lawyers Association (EELA).

  Ze behaalde in 2005 het doctoraalexamen in het Europees recht, Nederlands recht en rechtsvergelijking in Maastricht. Ze rondde met goed gevolg de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) af.

  Flexwerk Grensoverschrijdend werken Outsourcing Artificiële intelligentie Cara Pronk Cara maakt deel uit van het internationale Arbeidsrechtteam. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. In haar praktijk legt zij zich