Waarmee kunnen wij u helpen?

  Cara Pronk

  Partner, Advocaat

  Cara maakt deel uit van het team internationaal arbeidsrecht. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. In haar praktijk legt zij zich toe op grensoverschrijdende arbeid, collectief- en individueel ontslag, fusies en overnames, outsourcing, flexwerk en Europese medezeggenschapsvraagstukken.

  Gedreven. Flexibel. Analytisch.

  Cara is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, de Employment and Industrial Relations Law Committee van de International Bar Association (IBA) en de European Employment Lawyers Association (EELA).

  Ze levert regelmatig bijdragen aan verschillende juridische tijdschriften en is co-auteur van het hoofdstuk Internationale aspecten in de SDU commentaar thematisch en signaleert regelmatig rechtspraak op het gebied van het internationaal privaatrecht in tijdschrift TAP. Cara heeft de postdoctorale opleiding Arbeidsrecht (PALA) succesvol afgerond.

  Flexwerk Grensoverschrijdend werken Outsourcing Artificiële intelligentie Cara Pronk Cara maakt deel uit van het internationale Arbeidsrechtteam. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. In haar praktijk legt zij zich