Waarmee kunnen wij u helpen?

  Chris in 't Veld

  Advocaat

  Chris is verbonden aan het team Intellectuele Eigendom en Media. Zowel op professioneel vlak als in zijn vrije tijd houdt hij zich intensief bezig met de wondere wereld van (informatie-)technologie. Chris is gespecialiseerd in het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van overeenkomsten met betrekking tot (informatie-)technologie in de breedste zin van het woord. 

  Innovatief. Persoonlijk. Passie voor technologie.

  Hij helpt cliënten met vraagstukken omtrent software-eigendom, licentierechten en exploitatie van intellectuele eigendomsrechten, maar adviseert ook in kwesties op het gebied van gaming, kansspelen en (social) media. Daarnaast werkt Chris graag mee in transacties in de overnamepraktijk, zowel bij het uitvoeren van due diligence onderzoek als het meedenken op strategisch vlak. 

  Chris volgde de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Vervolgens heeft hij de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. 

  In 2018 heeft Chris de postacademische Grotius specialisatieopleiding Informatietechnologie cum laude afgerond.

  Intellectueel Eigendom en Media Informatie & Communicatietechnologie Technologie, Media & Telecom Blockchain Cybersecurity Chris in 't Veld Chris is verbonden aan het team Informatietechnologie. Hij richt zich op het adviseren en procederen over IT- en licentieovereenkomsten, sourcingstrajecten, aut