Waarmee kunnen wij u helpen?

  Daniëlle Westerhoff

  Fiscalist, Advocaat

  Daniëlle is verbonden aan het team Fiscaal recht en adviseert cliënten voornamelijk op het gebied van nationaal belastingrecht, waarbij de focus ligt op cliënten in de (semi-)publiekrechtelijke sector zoals onderwijsinstellingen, zorginstelling en overheden.

  Kwaliteitsbewust. Enthousiast. Doorzetter.

  In dat kader houdt Daniëlle zich bezig met de fiscale aspecten van samenwerkingsverbanden, fusies, (af)splitsing, overnames en interne reorganisaties.In samenwerking met haar collega's van Zorg & Life Sciences en Overheid & Onderwijs (zowel advocatuur als notariaat) is Daniëlle in staat om zowel de civielrechtelijke als fiscale aspecten te belichten, waardoor één integraal advies tot stand komt en - waar nodig - vanuit de verschillende disciplines naar creatieve oplossingen kan worden gezocht. 

  Daarnaast is Daniëlle vaak betrokken bij sector brede ontwikkelingen, zoals de vormgeving van doordecentralisaties onderwijshuisvesting, samenwerkingsverbanden voor passend onderwijs, integrale kindcentra (IKC) en integrale jeugdhulp en de totstandkoming van medisch specialistische bedrijven (MSB's). Daarbij wordt Daniëlle regelmatig geconsulteerd door de Ministeries van OCW, VWS en SZW en schrijft zij vanuit die rol mee aan relevante beleidsstukken. 

  Daniëlle studeerde zowel Civiel recht (2011) als Fiscaal recht (2011) aan de Universiteit van Amsterdam.

  Fiscaal Zorg & Life Sciences Btw & Overdrachtsbelasting Onderwijsrecht Publiek-private samenwerking Overheid & Onderwijs Life Sciences & Medische Hulpmiddelen Digital Healthtechnologie Daniëlle Westerhoff Daniëlle is specialist binnen de praktijk van Fiscaal recht en adviseert cliënten voornamelijk op het gebied van nationaal belastingrecht, waarbij de focus ligt