Waarmee kunnen wij u helpen?

  Dimitri van Hoewijk

  Partner, Advocaat

  Dimitri is onderdeel van het team Ondernemingsrecht en lid van het team Zorg & Life Sciences. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, (private equity en venture capital) participaties en regelgeving omtrent de zorgsector en de life sciences sector.

  Oog voor detail. Gevoel voor humor. Gets the deal done.

  Dimitri adviseert investeerders, fabrikanten, zorginstellingen en distributeurs van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

  Hij richt zich met name op transacties in de zorg & life sciences sector en heeft bijzondere expertise ten aanzien van de regulering van zorginstellingen, geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en digital health.

  Hij heeft Rechten (recht en bedrijfskunde) gestudeerd in Groningen (1998).

  Zorg & Life Sciences Fusies & Overnames Private Equity Gezondheidszorg Life Sciences & Medische Hulpmiddelen Digital Healthtechnologie Fusies en overnames in zorgsector Bent u klaar voor Brexit? Dimitri van Hoewijk Dimitri van Hoewijk,Zorg sector,Zorg & Life Sciences,Private Equity Dimitri is onderdeel van het team Ondernemingsrecht en lid van het team Zorg & Life Sciences. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, participaties en regelgeving omtrent de zorgsector en de life sciences sector.