Waarmee kunnen wij u helpen?

  Estelle van Heerden

  Advocaat

  Estelle is verbonden aan het team Financiering. Zij is in 2004 beëdigd als advocaat bij het Hooggerechtshof van Zuid-Afrika en is daarna ook beëdigd als notaris en conveyancer in Zuid-Afrika.

  Zij was voorheen werkzaam in de woningfinancieringsafdeling van één van de grootste vier banken in Zuid-Afrika.

  Ervaring

  Meyer Bergman I Juridische advisering van Meyer Bergman over de herfinanciering van de Batavia Stad Fashion Outlet. De deal was met name interessant omdat het uitbreiding en upgrade van het enige outletcentrum in het noorden van Nederland en een op die specifieke markt toegespitst maatwerk leningsdocument betrof.

  GreenOak (equity funds) | Juridische advisering in verband met de aankoop van commercieel (kantoor- en logistiek) vastgoed in Nederland.

  Angelo Gordon I Juridische advisering met betrekking tot de acquisitie van een portfolio voor gemeubileerde kantoorpanden en een managementplatform in Nederland.

  DRC Capital European Real Estate Debt Funds
  Juridische advisering van DRC met betrekking tot door hen in de Nederlandse markt verstrekte financieringen van commercieel vastgoed (whole loans, mezzaninefinancieringen, high yield loans, kantoor- en winkelruimten).

  Kildare I Juridische advisering van Kildare/Curzon met betrekking tot  de acquisitie van een aantal Nederlandse en grensoverschrijdende NPL en sub-performing vastgoedfinancieringsportfolio's.

  Helaba Landesbank I Juridische advisering van Helaba Landesbank aangaande de herstructurering van een grote vastgoedportfoliofinanciering en daaraan gerelateerde intercreditor en insolventierechtvraagstukken.

  Vastgoedfinanciering Vastgoed & Bouw Estelle van Heerden Estelle is verbonden aan het team Financiering. Zij is in 2004 beëdigd als advocaat bij het Hooggerechtshof van Zuid-Afrika en is daarna ook beëdigd als notaris