Waarmee kunnen wij u helpen?

  Florence Verbeek

  Advocaat

  Florence is gespecialiseerd in (internationaal) commercieel contracten-recht. Zij houdt zich met name bezig met het opstellen en beoordelen van (in)koopcontracten, (grensoverschrijdende) distributie-, franchise- en agentuurovereenkomsten en algemene voorwaarden. Florence procedeert ook regelmatig in commerciële geschillen. Daarnaast adviseert zij zowel nationale als internationale cliënten op het gebied van consumenten- en aansprakelijkheidsrecht, e-commerce en internationaal privaatrecht. Florence is native speaker Engels.

  Scherp. Professioneel. To the point.

  Florence is in 2010 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk. In 2012 heeft zij de Law Firm School afgerond. In 2005 heeft zij aan de Université de Nantes gestudeerd. Daarnaast heeft zij de studies Psychologie (bachelor) en Engels (doctoraal) aan de Universiteit Leiden met goed gevolg afgerond. Florence analyseert regelmatig uitspraken voor het tijdschrift Rechtspraak Contractenrecht.

  Commercial Gerechtelijke procedures Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages Bent u klaar voor Brexit? Florence Verbeek Florence is gespecialiseerd in (internationaal) commercieel contractenrecht. Zij houdt zich met name bezig met het opstellen en beoordelen van (in)koopcontracte