Waarmee kunnen wij u helpen?

  Jacqueline Starmans

  Advocaat

  Jacqueline Starmans is verbonden aan het team Sanctierecht en Interne onderzoeken en adviseert bedrijven en (semi-)publieke instellingen bij interne onderzoeken en op het gebied van ondernemingsethiek.

  Proactief. Grondig. Overtuigend.

  Jacqueline staat cliënten bij in interne onderzoeken en adviseert over de wijze van rapportage en inrichting van (internationale) interne onderzoeken. Jacqueline adviseert cliënten daarnaast op het gebied van ondernemingsethiek, in het bijzonder bij het beantwoorden van vragen, nemen van maatregelen en opzetten van programma's op het gebied van de Wwft, anti-corruptie, sanctierecht en klokkenluidersregelingen. Ook adviseert zij cliënten bij compliance due dilligence in M&A deals.

   Jacqueline heeft een bachelor of arts van het University College Utrecht (cum laude) en een bachelor rechtsgeleerdheid en een master internationaal publiekrecht (cum laude) aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Jacqueline heeft naast haar advocatuurlijke ervaring in-house als Group Legal Counsel anti-corruptie en anti-omkoping bij een multinational gewerkt. Ook heeft zij als zij-instromer bij de financieel-economische recherche van de politie gewerkt. Jacqueline is lid van de NVJSA.

  Sanctierecht Business conduct Interne onderzoeken Jacqueline Starmans