Waarmee kunnen wij u helpen?

  Jasper Leedekerken

  Partner, Advocaat

  Jasper is gespecialiseerd in complexe commercial en corporate litigation. In juridische procedures vertegenwoordigt hij diverse nationale en internationale toonaangevende bedrijven. Zijn praktijk omvat een breed scala aan civielrechtelijke aansprakelijkheidskwesties, waaronder geschillen over verschillende soorten contracten, geschillen over onrechtmatige daad, massaschade en geschillen over effecten (securities litigation).

  Litigator. Internationaal erkend. Strategisch. Hands-on en oplossingsgericht.

  Meer in het bijzonder heeft Jasper expertise op het gebied van commercial en corporate litigation, waaronder overname- en aandeelhouders geschillen.

  Verder heeft Jasper de Grotius specialisatieopleiding Corporate Litigation cum laude afgerond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en de Vereniging Corporate Litigation en treedt met enige regelmaat op als gastdocent in het kader van de permanente opleiding voor advocaten.

  Gerechtelijke procedures Corporate Litigation Arbitrage Corporate Governance Jasper Leedekerken Jasper is deskundige binnen de praktijkgroep Proces- & Verzekeringsrecht en houdt zich bezig met complexe geschillen op het gebied van aansprakelijkheids-, besl