Waarmee kunnen wij u helpen?

  Jorn de Bruin

  Advocaat

  Jorn is specialist in het pensioenrecht en is als zodanig onderdeel van het Sectorteam Pensioenvoorziening. Jorn staat zowel pensioenuitvoerders als (middel)grote werkgevers bij door middel van advies, maar ook in eventuele gerechtelijke procedures. Daardoor heeft hij ruime ervaring met – en dus kennis van – de toezeggingenkant en de uitvoeringskant.

  Expert. Nuchter. Pragmatisch. Gedreven.

  Jorn is sinds 2008 als advocaat verbonden aan Van Doorne. Daarvoor studeerde hij Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. In 2010 rondde Jorn met goed gevolg de Law Firm School af. In 2013 sloot hij cum laude de Pensioenrechtleergang van de VU af.

  Jorn publiceert geregeld en geeft regelmatig cursus aan andere advocaten over het pensioenrecht. Daarnaast is hij lid van de Vereniging voor Pensioenrecht en de Vereniging van Pensioenjuristen.

  Pensioenrecht Arbeidsrecht en beloningsbeleid Flexwerk Pensioenuitvoering Overheid & Onderwijs Nieuw Pensioenstelsel Jorn de Bruin Jorn is specialist in het pensioenrecht en is als zodanig onderdeel van het Sectorteam Pensioenvoorziening. Jorn staat zowel pensioenuitvoerders als (middel)gro