Waarmee kunnen wij u helpen?

  Louis Jonker

  Counsel, Advocaat

  Louis Jonker is een vooraanstaand specialist op het gebied van technologie en recht. Naast het begeleiden van cliënten in ICT- en Outsourcingprojecten richt Louis zich in het bijzonder op juridische vraagstukken en strategische samenwerkingen rond de inzet van (disruptieve) technologieën en innovaties in de financiële sector (FinTech, InsurTech) en de zorgsector (eHealth, HealthTech).

  Erkend expert. Pragmatisch. Oplossingsgericht. Nuchter.

  Louis heeft veel ervaring binnen de gehele cyclus van ICT- en Outsourcingtransacties. Dit omvat het adviseren van cliënten tijdens de voorbereiding van een ICT-inkooptraject en het opstellen en beoordelen van de benodigde contractdocumentatie. Maar ook het begeleiden van cliënten tijdens de contractonderhandelingen, alsmede – indien dit onverhoopt nodig blijkt – het bijstaan van cliënten bij geschillen in de uitvoering van gemaakte afspraken. Daarnaast houdt Louis zich actief bezig met de juridische aandachtspunten en uitdagingen rond de inzet van Cloud, Blockchain, Elektronische Identificatie en Authenticatie, Kunstmatige Intelligentie en Robotisering, zowel op contractueel vlak als ten aanzien van compliance vraagstukken.

  Cliënten noemen Louis zeer betrouwbaar en waarderen zijn pragmatische werkwijze, met adviezen die blijk geven van scherp inzicht in de materie en betrokken belangen in de relevante sector.

  Naast lidmaatschappen van diverse nationale en internationale organisaties spreekt Louis regelmatig op nationale en internationale congressen en seminars en doceert hij aan het Tilburg Institute for Law, Technology and Society (TILT), de TIAS Business School en de Nyenrode Business Universiteit. Louis is verder zeer actief binnen Holland FinTech en Platform Outsourcing Nederland (PON).

  Informatie & Communicatietechnologie Outsourcing Technologie, Media & Telecom FinTech Digital Healthtechnologie Cybersecurity Blockchain Artificiële intelligentie Louis Jonker Louis houdt zich bezig met het verlenen van juridisch advies binnen de gehele cyclus van ICT-projecten en -transacties, van de voorbereiding tot aan contractond