Waarmee kunnen wij u helpen?

  Marjolijn Lips

  Partner, Advocaat

  Marjolijn is een zeer ervaren specialist op het gebied van arbeidsrecht, met een focus op reorganisaties, overgang van onderneming, fusies en overnames, (Europese) medezeggenschapskwesties, individueel ontslag met name gericht op executives, collectief ontslag en harmonisering van arbeidsvoorwaarden. Ze is tevens hoofd van de praktijkgroep arbeidsrecht. Haar clientèle bestaat uit zowel Nederlandse als buitenlandse (beursgenoteerde) ondernemingen. Internationale onderzoeken bevelen Marjolijn regelmatig aan vanwege haar arbeidsrechtspecialisme.

  Expert. Passievol. Internationaal geroemd. Betrouwbaar.

  Marjolijn is daarnaast initiator en voorzitter van de Sportgroep van Van Doorne. De Sportgroep adviseert onder meer sportclubs, sportbonden, sponsoren, individuele sporters en anderen actief in de wereld van de sport.

  Voorts is Marjolijn verbonden aan de sectorgroep ICT.

  Zij spreekt en publiceert regelmatig over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen. Marjolijn is lid van alle relevante verenigingen op het gebied van het arbeidsrecht.

  Ook is ze lid van de Beroepscommissie Bestedingsplan NOC*NSF en lid van de Vereniging voor Sport en Recht. Voorts zit Marjolijn in het bestuur van het Rudolf Lehmann Fonds en de Sportas.

  Arbeidsrecht en beloningsbeleid Medezeggenschapsrecht Technologie, Media & Telecom Marjolijn Lips Van Doorne,Advocaat,Arbeidsrecht Marjolijn is een zeer ervaren specialist op het gebied van arbeidsrecht, met een focus op reorganisaties, overgang van onderneming, fusies en overnames, (Europe