Waarmee kunnen wij u helpen?

  Mark Moolhuizen

  Partner, Advocaat

  Mark is een zeer ervaren specialist op het gebied van privaatrechtelijk bouw- en vastgoedrecht. Hij heeft een bijzondere focus op complexe projecten waarbij zowel overheden als private partijen betrokken zijn; publiek-private samenwerking. Mark is werkzaam in de sectoren bouw, infrastructuur, energie, zorg, projectontwikkeling en vastgoed.

  Hij heeft zich toegelegd op het opstellen van en het procederen over (complexe) bouwrechtelijke contracten aangaande alle bouwprocesfasen, zoals ontwerp, bouw, onderhoud en/of beheer, eventueel inclusief financiering. Zo heeft hij (geïntegreerde) contracten opgesteld en onderhandelingen begeleid voor ziekenhuizen en andere utiliteitsbouwwerken, infrastructurele projecten (on- and off-shore) en grootschalige woningbouw.

  In het vastgoedrecht heeft hij zich toegelegd op (internationale) vastgoedtransacties en projectontwikkeling en daarmee samenhangende contracten. Hij heeft in dat verband onderhandelingen gevoerd en contracten opgesteld in zeer complexe en omvangrijke vastgoedtransacties en -ontwikkelingen.

  Mark adviseert projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, woningcorporaties en andere professionele vastgoed- en bouwondernemingen. Ook adviseert Mark zorg- en onderwijsinstellingen, retailers en andere bedrijven bij hun vastgoed- en bouwvraagstukken.

  Helder en bondig. Gedreven. Internationaal geroemd.

  Mark wordt in diverse internationale onafhankelijke onderzoeken aanbevolen voor bouwrecht/PPS, bijvoorbeeld door de Legal 500 en de Chambers Europe.

  Bouwrecht Publiek-private samenwerking Projectontwikkeling Zorg & Life Sciences Vastgoed & Bouw Gezondheidszorg Mark Moolhuizen Mark is een zeer ervaren specialist op het gebied van publiek-private samenwerking, (internationaal) bouwrecht, projectontwikkeling en onroerend goedrecht. Hij