Waarmee kunnen wij u helpen?

  Pim Jansen

  Advocaat

  Pim is verbonden aan het team Europees & Mededingingsrecht. Hij specialiseert zich in alle takken van het Europese en Nederlandse mededingingsrecht. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring op het gebied van gereguleerde markten (energie, telecommunicatie, zorg, loodsdiensten), het bestuursrecht (met inbegrip van het ruimtelijk ordeningsrecht) en intellectueel eigendomsrecht.

  Gedreven. Consciëntieus. Deskundig.

  Pim is tevens Assistant Professor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EMR) op het vakgebied publiekrecht. Hij is verder lid van de Vereniging voor Mededingingsrecht en de Academic Society for Competition Law. Pim publiceert regelmatig in gerenommeerde Nederlandse en Europese tijdschriften.

  Voorheen was Pim verbonden als onderzoeker aan de afdeling Economisch Recht van de Katholieke Universiteit Leuven. Zijn promotieonderzoek zag op industriebeleid onder het EU-recht.

  Duurzaamheid Kartelverbod Fusiecontrole Staatssteun Publiek-private samenwerking Zorg & Life Sciences Aanbesteding Energy, Industry & Renewables Bent u klaar voor Brexit? Regionale Energiestrategieën Pim Jansen Pim Jansen,Advocaat,Van Doorne,Europese wet- en regelgeving,Competition litigation,Zorg & Life Sciences,Aanbesteding,Overheid,Publiek-private samenwerking Pim is verbonden aan het team Europees & Mededingingsrecht. Hij specialiseert zich in alle takken van het Europese en Nederlandse mededingingsrecht.