Waarmee kunnen wij u helpen?

  Rob de Win

  Partner, Fiscalist, Advocaat

  Rob is een zeer ervaren (en internationaal aanbevolen) specialist op het gebied van fiscaal recht. Rob adviseert over de fiscale aspecten in de vastgoedpraktijk en de fusie- en overnamepraktijk (inclusief managementparticipatieplannen), interne reorganisaties, bedrijfsopvolgingen en vastgoed (gerelateerde) transacties en projecten. 

  Expert. Passievol. Enthousiast. Helder en bondig. Buitengewoon betrokken.

  Rob heeft daarbij bijzondere aandacht voor de omzet- en overdrachtsbelasting. Hij heeft een schat aan ervaring opgedaan in de Publiek Private Samenwerkingspraktijk (PPS), inclusief het adviseren van overheden, scholen en zorginstellingen bij vastgoed en/of infrastructurele projecten alsmede het structureren van samenwerkingsvormen in het onderwijs en de zorg.

  Samen met zijn (civiele) ondernemings- en/of vastgoedrecht collegae adviseert Rob over de fiscale aspecten die zich voordoen binnen de hiervoor genoemde aandachtsgebieden. In dat verband is Rob een expert in het combineren van de vennootschaps-, inkomsten-, loon-, overdrachts- en omzetbelastingaspecten in één geïntegreerd fiscaal en civiel advies.

  Rob publiceert en doceert regelmatig over de onderwerpen waarmee hij zich in de praktijk bezig houdt.

  Fiscaal Btw & Overdrachtsbelasting Private Equity Real Estate Publiek-private samenwerking Zorg & Life Sciences Vastgoed & Bouw Overheid & Onderwijs Rob de Win Rob is een zeer ervaren (en internationaal aanbevolen) specialist op het gebied van fiscaal recht. Rob adviseert over de fiscale aspecten in de fusie- en overna