Waarmee kunnen wij u helpen?

  Siego Boslooper

  Partner, Kandidaat-notaris

  Siego is een ervaren specialist op het gebied van ondernemingsrecht en lid van het Zorg & Life Sciences team. Binnen dit vakgebied houdt ze zich in het bijzonder bezig met (internationale) herstructureringen, private equity, joint ventures, het opzetten van acquisitiestructuren, fusies en splitsingen en corporate governance. 

  Gedreven. Persoonlijk. Integer.

  Siego combineert haar kennis van corporate transacties en corporate governance met haar kennis van de healthcare en life sciences sector. Als onderdeel van zowel het notariaat als het Zorg & Life Sciences team assisteert ze cliënten in o.a. de healthcare en life sciences sector bij transacties, joint ventures, samenwerkingsverbanden, fusies en splitsingen. Ze adviseert cliënten in deze sector daarnaast ook veelvuldig over corporate governance vraagstukken.

  Siego heeft een postdoctorale graad in het vennootschaps- en ondernemingsrecht aan de Grotius Academie behaald en is lid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

  Fusies & Overnames Rijksadvocatuur Gezondheidszorg Life Sciences & Medische Hulpmiddelen Fusies en overnames in zorgsector Alternatieve Financiering Siego Boslooper Siego is een zeer ervaren specialist op het gebied van ondernemingsrecht. Binnen dit vakgebied houdt ze zich in het bijzonder bezig met (internationale) herstru