Waarmee kunnen wij u helpen?

  Steffen Alleman

  Partner, Advocaat

  Steffen is partner in het team Ondernemingsrecht / Fusies & Overnames en expert in fusies en overnames, joint ventures, private equity en buyout-transacties en managementparticipaties. Daarnaast is Steffen gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrechtelijke vastgoedtransacties, waarbij hij deskundig adviseert over commerciële vastgoed(portfolio)transacties die zijn vormgegeven als aandelentransacties van vastgoedlichamen en/of gestructureerde biedingsprocessen.

  Betrokken. Resultaatgericht. Expert. Analytisch.

  Steffen adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, private-equityfondsen en andere investeerders, vastgoedinvesteerders en managementteams bij internationale en nationale transacties, hoofdzakelijk met dealwaardes in het mid-marketsegment.

  Steffen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een postdoctorale graad (cum laude) in het vennootschaps- en ondernemingsrecht aan de Grotius Academie behaald.

  Fusies & Overnames Private Equity Acquisities & Verkopen Vastgoed & Bouw Steffen Alleman Steffen is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in brede zin, waarbij zijn focus ligt op advisering over en begeleiding van (internationale) fusies en overn