Waarmee kunnen wij u helpen?

  Walter Hendriksen

  Partner, Advocaat

  Walter is specialist in Proces- en Verzekeringsrecht en geeft leiding aan deze praktijkgroep. Binnen deze algemene praktijk houdt hij zich met name bezig met gecompliceerde vormen van bestuurders- en beroepsaansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.

  Internationaal erkende autoriteit maar makkelijk benaderbaar. Passievol. Overtuigingskracht. Direct.

  De cliënten van Walter zijn hoofdzakelijk professional services organisaties (met name advocaten, notarissen, accountants en fiscalisten).

  Walter was van 1 juli 2013 tot 1 januari 2016 algemeen deken van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook was hij lid van de Raad van Toezicht van de Amsterdamse Orde van Advocaten en van de redactie-commissie die voor het Advocatenblad de rubriek tuchtrechtspraak verzorgt. Daarnaast heeft Walter tal van nevenfuncties.

  Walter wordt steevast door toonaangevende gidsen als de Chambers & Partners en de Legal 500 aanbevolen.

  Tuchtrechtelijke procedures Arbitrage Gerechtelijke procedures Defence counsel Dekking Monitoring counsel Corporate Governance Corporate Litigation Verzekeringen Walter Hendriksen Walter is specialist in Proces- en verzekeringsrecht en geeft leiding aan de Proces- en verzekeringsrechtpraktijk. Binnen deze algemene praktijk houdt hij zich