Waarmee kunnen wij u helpen?

  Wieke van Eekhout

  Advocaat

  Wieke maakt deel uit van het team Proces- & Verzekeringsrecht. Wieke staat buitenlandse en Nederlandse cliënten bij in uiteenlopende procedures, onder meer op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, tuchtrecht, verzekering en mededingsrechtelijke aansprakelijkheid. Wieke is lid van het Van Doorne Cyber Response Team.

  Expert. Gedreven. Oplossingsgericht. Integer.

  Daarnaast maakt ze deel uit van het team Commercial. Met haar belangstelling  voor en ervaring met internationale aspecten van overeenkomsten en grensoverschrijdende geschillen is zij een gewaardeerd lid van het team.

  Wieke is cum laude afgestudeerd in privaatrecht en internationaal recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarbij studeerde zij gedurende een half jaar rechten in Barcelona. Wieke heeft in 2012 ook de opleiding 'Onderneming en Aansprakelijkheid' aan de Grotius Academie cum laude afgerond.

  Defence counsel Monitoring counsel Dekking Gerechtelijke procedures Verzekeringen Cybersecurity Wieke van Eekhout Wieke maakt deel uit van het team Proces- & verzekeringsrecht. Wieke staat buitenlandse en Nederlandse cliënten bij in uiteenlopende procedures, onder meer op h