Waarmee kunnen wij u helpen?

  Werken bij Van Doorne

  Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Lees meer over ons kantoor of bekijk onze openstaande vacatures en events.

  Actueel

  Young Talent Class 2021

  Young Talent Class 2021  Wil jij ervaren wat het betekent om advocaat of kandidaat-notaris bij Van Doorne te zijn? Op 18 en 19 november krijg jij die mogelijkheid tijdens de vijfde editie van de Young Talent Class.  We gaan aan de slag met rechtsvragen van een goed doel waar Van Doorne aan verbonden is. Onder begeleiding van jonge advocaten leer jij onze werkwijze kennen. We stellen jouw creativiteit, oplossend vermogen en teamspirit op de proef: samen gaan jullie uiteraard voor de winst! Tijdens informele activiteiten leer je ons kantoor en onze collega's beter kennen. Zo krijg je het beste beeld van onze dagelijkse praktijk. Wie: WO studenten Nederlands Recht, Notarieel Recht of Fiscaal Recht Wanneer: 18 & 19 november 2021 Waar: we starten op ons kantoor aan de Jachthavenweg 121 te Amsterdam Ben je nieuwsgierig naar Van Doorne? Aanmelden kan nog tot 31 oktober. We ontvangen graag je CV en cijferlijsten, een motivatiebrief is optioneel. Meld je aan Uiteraard wordt de business course volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd. Aanmelden voor dit evenement betekent dat je akkoord gaat met de geldende richtlijnen.
  Lees meer »

  Studentstage Notariaat

  Van Doorne biedt je als notarieel student de gelegenheid om twee maanden stage te lopen op ons kantoor in Amsterdam. Ons streven is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak én met ons kantoor, want werken bij Van Doorne, dat moet je ervaren!   Naast advocaten en fiscalisten kent Van Doorne een groot notarieel team. Onze (kandidaat-)notarissen zijn op veel notariële rechtsgebieden actief. We hebben deze rechtsgebieden verzameld in twee expertises: ondernemingsrecht en (commercieel) vastgoed en financieringen. Vanzelfsprekend werken we daarbij ook nauw samen met advocaten en fiscalisten van andere expertises. WerkzaamhedenTijdens je studentstage maak je volledig onderdeel uit van het notariële team en krijg je een indruk van de werkzaamheden van de (kandidaat-)notaris. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de expertise die je kiest (ondernemingsrecht of vastgoed), maar op alle expertises werk je mee aan het opstellen van notariële akten, ga je mee naar besprekingen met de cliënt en verricht je literatuur- en jurisprudentie onderzoek. We vinden het belangrijk dat je onze collega's goed leert kennen, daarom neem je tevens deel aan de teambesprekingen, jurisprudentielunches en teamuitjes. ArbeidsvoorwaardenDe vergoeding voor de studentstage bedraagt € 700,- bruto per maand, daarnaast worden je reiskosten vergoed. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vrijdagmiddagborrels in ons eigen bruine café, (sport)evenementen, studentenuitjes, het kerst- en zomerfeest en het stagiair- en medewerkersweekend. SolliciterenBen je student Notarieel Recht en heb je interesse om als student-stagiair ervaring op te doen in de notariële praktijk, ga dan direct naar het sollicitatieformulier. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, een kopie van je originele cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en). Motiveer je keuze voor Van Doorne en geef ook aan naar welk expertisegebied je voorkeur uitgaat. Op basis van je stukken besluiten we of we uitnodigen om het online assessment te maken. Hiermee testen we je cognitieve vaardigheden. Na succesvolle afronding van dit assessment nodigen we je uit voor een gesprek met een recruiter en de mentor van het expertisegebied van je voorkeur. We nemen steekproefsgewijs hertesten af, dus het kan zijn dat we ook van je vragen het assessment nogmaals te maken. Binnen enkele dagen laten we je weten of je een aanbod krijgt om als student-stagiair bij ons aan de slag te gaan. Ben je al afgestudeerd? Dan is een studentstage helaas niet meer mogelijk.
  Lees meer »

  Virtuele Koffie

  Eens per maand kun je kennismaken met Van Doorne door deel te nemen aan dit virtuele kopje koffie. Vanuit hun eigen woonkamer stellen steeds twee van onze experts zich voor. Na een korte presentatie over Van Doorne, ons werk en onze werksfeer, zal er alle gelegenheid zijn om je vragen te stellen. Tijdens de eerstvolgende kop koffie op donderdag 23 september 2021 zullen advocaten van de expertises van jouw keuze je van 11.00 tot 12.00 uur meenemen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze vertellen je over hun ervaringen in de advocatuur en bij Van Doorne. Er is daarnaast een Recruiter aanwezig om jouw vragen over de mogelijkheden bij Van Doorne te beantwoorden.  Dus studeer jij rechten, zit je in je derde jaar of ben je al aan een master begonnen? En lijkt het je interessant om Van Doorne beter te leren kennen? Meld je dan aan voor deze virtuele kop koffie via onderstaande knop. We ontvangen graag je curriculum vitae, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Heb je vragen over de virtuele koffie? Neem dan contact op met Recruiter Yasmine Amnouh via amnouh@vandoorne.com. Meld je aan
  Lees meer »

  Junior Recruiter

  Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor. We werken voor zowel Nederlandse als internationale ondernemingen, zakelijke en financiële dienstverleners, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen. Daarnaast zijn wij Rijksadvocaat. Als toevoeging aan ons enthousiaste team zijn we op zoek naar een: Junior Recruiter (fulltime) Je belangrijkste taak is het vertegenwoordigen van Van Doorne op de arbeidsmarkt. Het aantrekken en enthousiasmeren van jonge talentvolle rechtenstudenten is daarbij één van jouw belangrijkste prioriteiten. Je staat midden in de organisatie en werkt nauw samen met jouw twee mede-recruiters, HRM en je collega's vanuit de praktijk (advocaten, notarissen en fiscalisten).  Jouw rol Vertegenwoordigen van Van Doorne bij recruitmentactiviteiten zoals bedrijvendagen, recruitmentdiners en andere kennismakingsactiviteiten; Organiseren van evenementen zoals onze tweedaagse business-course, kantoorbezoeken, kennismakingslunches en in-housedagen; Actief onderhouden van contacten met studie- en studentenverenigingen en universiteiten; De talentpool beheren en contact onderhouden met kandidaten; Mede opstellen, uitvoeren en bewaken van recruitmentplannen en arbeidsmarktcommunicatie, alsmede de bijbehorende budgetten; Het inplannen en voeren van selectiegesprekken, opstellen van contracten en het begeleiden van student-stagiaires en juridisch assistenten.  Wij biedenJe komt te werken in een dynamische en professionele omgeving. Het HRM team is sociaal, hecht en bestaat uit tien personen. Daarnaast biedt Van Doorne je een omgeving waarin je veel kunt leren en waarin je snel veel verantwoordelijkheid krijgt. Er worden op ons kantoor veel informele activiteiten georganiseerd – we zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om hieraan bij te dragen.Jouw Profiel  Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in Rechten, Psychologie, Human Resources of Communicatie; Affiniteit met de juridische doelgroep is een sterke pré; Je bent een netwerker in hart en nieren; Je werkt gestructureerd, accuraat en hebt oog voor detail; Je werkt graag aan grotere projecten die je planmatig aanvliegt en waarin jij het overzicht weet te houden; Je hebt een gedreven, innovatieve en commerciële instelling; Je bent communicatief vaardig en weet mensen te overtuigen, daarnaast verlies je – ook in hectische situaties – jouw gevoel voor humor niet; Je hebt een sterke beheersing van de Nederlandse taal. Interesse gewekt? Ga dan direct naar het sollicitatieformulier, we ontvangen graag je motivatiebrief en uitgebreide curriculum vitae. De sollicitatieprocedure bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst en twee sollicitatiegesprekken. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Isabel Kooij, Recruiter op 020 6789 389.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
  Lees meer »

  Studentstage Advocatuur

  Van Doorne biedt je als WO student de gelegenheid om een stage van twee maanden te lopen op ons kantoor in Amsterdam binnen de advocatuur (zowel de advies- als de procespraktijk). Ons streven daarbij is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak én met ons kantoor. WerkzaamhedenJe zal rechtszittingen en processtukken voorbereiden, aanwezig zijn bij besprekingen en zittingen en je loopt mee bij kort gedingen. Daarnaast neem je deel aan teambesprekingen, jurisprudentielunches en opleidingsactiviteiten. Je bereidt een korte presentatie voor, die je aan het einde van je stageperiode presenteert. Na afloop van deze presentatie wisselen onze advocaten, notarissen en/of fiscalisten met je van gedachten over de inhoud.ArbeidsvoorwaardenDe vergoeding voor de studentstage bedraagt €700,- bruto per maand, daarnaast worden je reiskosten vergoed. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vrijdagmiddagborrels in ons eigen bruine café, (sport)evenementen, studentenuitjes, het kerst- en zomerfeest en het stagiair- en medewerkersweekend.SolliciterenBen je student Rechtsgeleerdheid en heb je interesse om als student-stagiair ervaring op te doen in de praktijk, ga dan direct naar het sollicitatieformulier. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, een kopie van je originele cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en). Motiveer je keuze voor Van Doorne en geef ook aan naar welk expertisegebied je voorkeur uitgaat. Op basis van je stukken besluiten we of we je uitnodigen om het online assessment te maken. Hiermee testen we je cognitieve vaardigheden. Na succesvolle afronding van dit assessment nodigen we je uit voor een gesprek met een recruiter en de mentor van het expertisegebied van je voorkeur. We nemen steekproefsgewijs hertesten af, dus het kan zijn dat we ook van je vragen het assessment nogmaals te maken. Binnen enkele dagen laten we je weten of je een aanbod krijgt om als student-stagiair bij ons aan de slag te gaan. Ben je al afgestudeerd? Dan is een studentstage helaas niet meer mogelijk. Voor vragen over de diverse studentstages kun je contact opnemen met onze recruiters. CuraçaoMocht je interesse hebben in of willen solliciteren naar een studentstage bij VanEps Kunneman VanDoorne, neem dan contact op met Nancy Hoop, HR Adviseur op Curaçao, T: 00-5999-4613400, E: recruitment@ekvandoorne.com.
  Lees meer »

  Opleidingsmogelijkheden:

  Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen
  Lees meer »