Waarmee kunnen wij u helpen?

  Werken bij Van Doorne

  Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Lees meer over ons kantoor of bekijk onze openstaande vacatures en events.

  We krijgen veel vragen over de mogelijkheden bij Van Doorne in deze vreemde omstandigheden. We zetten onze recruitmentwerkzaamheden via digitale kanalen voort. Je kunt dus nog steeds bij ons solliciteren, op alle onderstaande vacatures. De gesprekken vinden plaats via videoverbinding en, wanneer nodig, op veilige afstand in persoon. Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met ons recruitmentteam, we helpen je graag verder.

  Actueel

  Q&A – Terug naar de werkvloer tijdens de coronacrisis

  Met het opengaan van onder andere de scholen en kappers per 11 mei 2020 en restaurants en strandtenten per 1 juni wordt een aantal COVID-19 (corona virus) maatregelen teruggedraaid. Op termijn zal ook de maatregel thuiswerken teruggeschroefd worden. Aan de terugkeer naar de werkvloer zullen waarschijnlijk de nodige voorwaarden gesteld worden. Wij zetten hieronder een aantal vragen en antwoorden op een rij, die wij in de praktijk al zijn tegengekomen in verband met de terugkeer naar de werkvloer.  
  Lees meer »

  Studentstage Advocatuur

  Van Doorne biedt je als WO student de gelegenheid om een stage van twee maanden te lopen op ons kantoor in Amsterdam binnen de advocatuur (zowel de advies- als de procespraktijk). Ons streven daarbij is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak én met ons kantoor. WerkzaamhedenJe zal rechtszittingen en processtukken voorbereiden, aanwezig zijn bij besprekingen en zittingen en je loopt mee bij kort gedingen. Daarnaast neem je deel aan teambesprekingen, jurisprudentielunches en opleidingsactiviteiten. Je bereidt een korte presentatie voor, die je aan het einde van je stageperiode presenteert. Na afloop van deze presentatie wisselen onze advocaten, notarissen en/of fiscalisten met je van gedachten over de inhoud.ArbeidsvoorwaardenDe vergoeding voor de studentstage bedraagt €700,- bruto per maand, daarnaast worden je reiskosten vergoed. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vrijdagmiddagborrels in ons eigen bruine café, (sport)evenementen, studentenuitjes, het kerst- en zomerfeest en het stagiair- en medewerkersweekend.SolliciterenBen je student Rechtsgeleerdheid en heb je interesse om als student-stagiair ervaring op te doen in de praktijk, ga dan direct naar het sollicitatieformulier. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, een kopie van je originele cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en). Motiveer je keuze voor Van Doorne en geef ook aan naar welk expertisegebied je voorkeur uitgaat. Op basis van je stukken besluiten we of we je uitnodigen om het online assessment te maken. Hiermee testen we je cognitieve vaardigheden. Na succesvolle afronding van dit assessment nodigen we je uit voor een gesprek met een recruiter en de mentor van het expertisegebied van je voorkeur. We nemen steekproefsgewijs hertesten af, dus het kan zijn dat we ook van je vragen het assessment nogmaals te maken. Binnen enkele dagen laten we je weten of je een aanbod krijgt om als student-stagiair bij ons aan de slag te gaan. Ben je al afgestudeerd? Dan is een studentstage helaas niet meer mogelijk. Voor vragen over de diverse studentstages kun je contact opnemen met onze recruiters. CuraçaoMocht je interesse hebben in of willen solliciteren naar een studentstage bij VanEps Kunneman VanDoorne, neem dan contact op met Nancy Hoop, HR Adviseur op Curaçao, T: 00-5999-4613400, E: recruitment@ekvandoorne.com.
  Lees meer »

  Sterke aanbevelingen in de nieuwe The Legal 500-gids na stijgingen in tiers

  Nadat vorige maand Chambers Europe 2020 al de stevige positie van Van Doorne bevestigde in de nationale en internationale advocatuur, geeft ook de nieuwe editie van The Legal 500 sterke aanbevelingen voor diverse specialismes binnen kantoor. Bijzondere aandacht verdienen de stijgers naar de topranking Tier 1.
  Lees meer »

  Juridisch Assistentschap

  Van Doorne biedt een selecte groep studenten de mogelijkheid om naast de studie als Juridisch Assistent werkzaam te zijn. Als Juridisch Assistent werk je twee tot drie dagen per week voor een periode van drie maanden bij een expertisegebied naar keuze en verricht je verschillende juridische ondersteunende werkzaamheden.ArbeidsvoorwaardenJe krijgt een parttime arbeidsovereenkomst aangeboden voor drie maanden met een marktconform salaris. Daarnaast worden je reiskosten vergoed. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vrijdagmiddagborrels in ons eigen bruine café, (sport)evenementen, studentenuitjes, het kerst- en zomerfeest en het stagiair- en medewerkersweekend.Solliciteren Ben je Masterstudent Rechtsgeleerdheid en heb je interesse om als Juridisch Assistent ervaring op te doen in de praktijk, ga dan direct naar het sollicitatieformulier. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, een kopie van je originele cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en). Motiveer je keuze voor Van Doorne en geef ook aan naar welk expertisegebied je voorkeur uitgaat. Op basis van je stukken besluiten we of we je uitnodigen om het online assessment te maken. Hiermee testen we je cognitieve vaardigheden.  Na succesvolle afronding van dit assessment nodigen we je uit voor een gesprek met een recruiter en de mentor van het expertisegebied van je voorkeur. We nemen steekproefsgewijs hertesten af, dus het kan zijn dat we ook van je vragen het assessment nogmaals te maken. Binnen enkele dagen laten we je weten of je een aanbod krijgt om als Juridisch Assistent bij ons aan de slag te gaan.Voor vragen over het Juridisch Assistentschap en de actuele beschikbaarheid per expertise kun je contact opnemen met één van onze recruiters.
  Lees meer »

  Profiel Saskia Laseur FD: Nieuwe baas Zuidas-kantoor houdt van tegengas

  Per 1 januari 2020 is Saskia Laseur de managing partner van Van Doorne. Voor Het Financieele Dagblad was dat aanleiding om een profiel over haar te maken. "Nieuwe baas Zuidas-kantoor houdt van tegengas. Laseur maakte naam bij het kantoor met haar onorthodoxe strategie: meer maatschappelijke impact en liefdevol procederen."
  Lees meer »

  Van Doorne benoemt 4 nieuwe partners en counsels

  Van Doorne benoemt fiscalist Sjoerd Stokmans en Steffen Alleman (M&A) tot partner. Maarten Appels (notariaat ondernemingsrecht) en Cees Jan de Boer (Europees- en mededingingsrecht) zijn benoemd tot counsel.
  Lees meer »

  Opleidingsmogelijkheden:

  Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen
  Lees meer »