Waarmee kunnen wij u helpen?

  Werken bij Van Doorne

  Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Lees meer over ons kantoor of bekijk onze openstaande vacatures en events.

  Actueel

  Kennismakingslunch

  Eén keer per maand kun je kennismaken met Van Doorne door deel te nemen aan de kennismakingslunch. Tijdens de lunch kun je al je vragen stellen aan een van onze medewerkers en proef je tevens de sfeer op ons kantoor. Wil jij graag op informele wijze kennismaken met ons kantoor? Meld je dan aan voor de kennismakingslunch. Aanmelden kan door je stukken in te sturen via onderstaande button.  Meld je nu aan    
  Lees meer »

  Pim Jansen benoemd tot Assistant Professor aan de Erasmus School of Law

  De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft Van Doorne-advocaat dr. Pim Jansen benoemd tot Assistant Professor op het vakgebied publiekrecht.
  Lees meer »

  Van Doorne benoemt 4 nieuwe partners en counsels

  Van Doorne benoemt fiscalist Sjoerd Stokmans en Steffen Alleman (M&A) tot partner. Maarten Appels (notariaat ondernemingsrecht) en Cees Jan de Boer (Europees- en mededingingsrecht) zijn benoemd tot counsel.
  Lees meer »

  Studentstage Advocatuur

  Lees meer »

  Elisabeth Thole genomineerd voor Legal Woman of the Year 2019

  Legal Women, het platform voor vrouwelijke juristen, heeft Elisabeth Thole genomineerd voor Legal Woman of the Year 2019. Elisabeth is partner bij Van Doorne en specialist op het gebied van privacywetgeving. Naast het verder uitbouwen van haar praktijk bij Van Doorne, neemt Elisabeth deel aan diverse non-commerciële nevenactiviteiten om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het privacyrecht. Stemmen op Elisabeth kan hier.
  Lees meer »

  Opleidingsmogelijkheden:

  Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen
  Lees meer »