Waarmee kunnen wij u helpen?

  Advocaat-Medewerker Arbeidsrecht

  Vacature

  Werken binnen het Arbeidsrecht en Pensioen team bij Van Doorne is veelzijdig. Er wordt geadviseerd en geprocedeerd in zaken op het  gebied van het individuele en collectieve arbeids- en ontslagrecht, maar ook over onder meer medezeggenschapsvraagstukken, (arbeidsrechtelijke aspecten van) overnames, outsourcing en overgang van onderneming, concurrentiegeschillen, Europees en internationaal arbeidsrecht en pensioen. Onze cliënten zijn multinationals en private en publieke ondernemingen uit het topsegment van de markt. Het team bestaat op dit moment uit 15 advocaten.

  Wegens verdere uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een

  ADVOCAAT-MEDEWERKER ARBEIDSRECHT
  (vanaf 4 jaar werkervaring)

  Van Doorne biedt een uitdagende omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen, maar waar ook het nodige van je wordt verwacht. Niet alleen op juridisch gebied, maar ook op het gebied van zelfstandige praktijkvoering en collegialiteit. Wij zoeken ambitieuze, juridisch uitstekend onderlegde advocaten met gevoel voor commercie. Teamplayers met een in verband met onze internationale praktijk goede beheersing van de Engelse taal (in woord en geschrift).

  Voldoe je aan dit profiel en ben je geïnteresseerd? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

  Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Annemieke Besuijen.

  Wil je inhoudelijk meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Marjolijn Lips +31 (0)20 6789 504 of Els de Wind +31 (0)20 6789 242.

  Solliciteer nu