Waarmee kunnen wij u helpen?

  Advocaat-Medewerker Privacy

  Vacature

  Het Van Doorne Privacy Team heeft ruime ervaring met het effectief oplossen van complexe en risicovolle privacyzaken. Zowel nationaal als internationaal staat het team hoog aangeschreven (Chambers Band 1 en Legal 500 Tier 1). Binnen het team werken vier privacyspecialisten die zich volledig bezighouden met complexe privacyvraagstukken. Vanwege de toenemende behoefte aan privacyspecialisten, mede door de introductie meldplicht datalekken en de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, zijn wij op zoek naar een:

  ADVOCAAT-MEDEWERKER PRIVACYRECHT
  (vanaf 3 jaar ervaring)

  De kandidaat dient aantoonbare ervaring te hebben met privacyzaken - eventueel opgedaan als bedrijfsjurist of in de publieke sector, en bereid te zijn zich verder te ontwikkelen. De juridische topkwaliteit dient voorop te staan, maar ook zaken zoals ambitie, commercieel inzicht, collegialiteit en een gezonde dosis humor vinden wij belangrijk. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat je een actieve bijdrage levert aan de verdere profilering van het team.

  Voldoe je aan dit profiel en ben je geïnteresseerd? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Annemieke Besuijen.

  Wil je inhoudelijk meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Elisabeth Thole, partner en hoofd van het Van Doorne Privacy Team via +31 (0)20 6789 293 of thole@vandoorne.com

  Solliciteer nu