Waarmee kunnen wij u helpen?

  Ervaren Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht

  Vacature

  Het notariaat van Van Doorne is één van de grootste van Nederland en is onderverdeeld in verschillende multidisciplinaire teams (Corporate/M&A, Ondernemingsrecht Publiek en Vastgoed/Financiering). Ter versterking van het Corporate/M&A team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

  ERVAREN KANDIDAAT-NOTARIS ONDERNEMINGSRECHT
  (vanaf 3 jaar werkervaring)

  Het team ondernemingsrecht is één van de belangrijkere pijlers van kantoor. Het team bestaat uit zowel advocaten als (kandidaat-)notarissen en is actief op het gebied van (onder meer) vennootschapsrecht, grensoverschrijdende fusies & overnames, private equity, het opzetten van joint ventures, herstructureringen, corporate governance en board room counseling. Tot het cliëntenbestand behoren toonaangevende nationale en internationale ondernemingen en (financiële) instellingen. Er wordt in dossiers intensief samengewerkt met de advocaten en de fiscalisten binnen kantoor. Veel aandacht wordt besteed aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van medewerkers.

  Van Doorne biedt jou een uitdagende omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen. Wij hechten vanzelfsprekend veel belang aan juridische kwaliteit, maar ook aan zaken als een grote mate van zelfstandigheid in praktijkvoering en gevoel voor commercie. Je bent ambitieus en beschikt over de kwaliteit om in teamverband te kunnen werken. Ook verlies je in hectische situaties je gevoel voor humor niet. Bovendien kies je bewust voor een groot commercieel advocatenkantoor en kan je die keuze ook toelichten.

  Voldoe jij aan dit profiel? Dan biedt het Notariaat Ondernemingsrecht bij Van Doorne jou een uitdagende omgeving waarin je veel kunt leren.

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Annemieke Besuijen.

  Wil je inhoudelijk meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Maarten Appels, Toegevoegd Notaris via +31 20 6789 387 of Appels@vandoorne.com.

  Solliciteer nu