Waarmee kunnen wij u helpen?

    Opleidingen

    Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit. Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

    Opleiden is investeren in jezelf, zowel op de korte als de lange termijn. Bij Van Doorne vinden we het daarom belangrijk dat je aanvullende opleidingen volgt. Wij ondersteunen je in je carrière en bieden je de ruimte om die voor een groot gedeelte zelf vorm te geven. Ons doel is je op te leiden tot een volwaardige collega. Tot een advocaat, fiscalist of kandidaat-notaris die in staat is een eigen praktijk uit te oefenen.

    Je start als advocaat-stagiaire en wordt begeleid door een patroon. De stageperiode duurt ongeveer drie jaar. Gedurende deze periode ben je binnen twee expertisegebieden werkzaam. Je neemt deel aan de Law Firm School (LFS). Als kandidaat-notaris volg je de beroepsopleiding die de Stichting Beroepsopleiding Notariaat in opdracht van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) organiseert. Facultatief kun je als kandidaat-notaris tijdens je stage vakken volgen van de Law Firm School.

    Vaardigheden Trainingen Inhoudelijke cursussen